Načini plaćanja - UNIQA osiguranje tr?id=678113522647341&ev=PageView&noscript=1 Načini plaćanja - UNIQA osiguranje
 • Online plaćanje rata platnim karticama

  • Rate za životno, kasko, dobrovoljno zdravstveno, osiguranje od nezgode i domaćinstva možete izmiriti bez provizije, čekanja u redovima i u potpunosti ONLINE, upotrebom platnih kartica Visa, Master i Maestro. Putem aplikacije je moguće plaćanje isključivo u RSD, za polise koje su ugovorene u valuti RSD i polise koje su ugovorene sa valutnom klauzulom.

  Plaćanje premije putem trajnog naloga

  • UNIQA osiguranje svojim klijentima nudi mogućnost plaćanja dospele rate premije životnog osiguranja putem trajnog naloga. Dovoljno je da, kao vlasnik računa (dinarskog I deviznog), poslovnoj banci date ovlašćenje da plaća vašu ratu putem direktnog zaduženja vašeg računa. Na taj način štedite vreme, bez potrebe odlaska u banku i čekanja u redu svakog meseca. U nastavku je spisak banaka kod kojih UNIQA osiguranje ima otvorene devizne i dinarske račune:

  Plaćanje premije platnim karticama u UNIQA poslovnicama

  • UNIQA osiguranje stalno unapređuje svoje poslovanje sa željom da svojim klijentima i partnerima pruži vrhunsku uslugu. Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da premiju neživotnog osiguranja (putno, osiguranje domaćinstva, kasko, dobrovoljno zdravstveno, osiguranje od nezgode) od sada možete platiti putem svoje platne kartice u poslovnicama UNIQA osiguranja.

  Jednostavnije plaćanje uz NBS IPS QR kod

  • Omogućili smo najsavremeniji način plaćanja premije svih vrsta osiguranja putem mobilnih telefona preko NBS IPS QR koda. Putem opcije "IPS skeniraj" integrisane u svim aplikacijama za mobilno bankarstvo, očitavanjem QR koda na dokumentima za plaćanje možete preko svojih pametnih telefona da brže, jednostavnije i sigurnije obavite sve transakcije. Potrebno je samo da usmerite kameru pametnog telefona i skenirate QR kod koji automatski formira nalog za uplatu sa svim podacima neophodnim za plaćanje.