#Movember - Budi muškarac! Preuzmi odgovornost za svoje zdravlje! - UNIQA osiguranje tr?id=678113522647341&ev=PageView&noscript=1 #Movember - Budi muškarac! Preuzmi odgovornost za svoje zdravlje! - UNIQA osiguranje
 • Novembar je mesec posvećen muškarcima i njihovom zdravlju – našim očevima muževima, sinovima, prijateljima i svima pripadnicima snažnijeg pola koje volimo.
  Svake godine, najuglednije kompanije i institucije se, pod sloganom „movember“, ujedinjuju u jednom cilju – da podignu svest o značaju prevencije i utiču na muškarce da preuzmu zdravlje u svoje ruke i odu na preventivni pregled.

  UNIQA se ove godine priključuje ovoj globalnoj akciji i pod sloganom Budi muškarac izaziva sve pripadnike jačeg pola da preuzmu odgovornost za svoj život i zdravlje.
  Glavna motivacija biće besplatni pregledi (ultrazvuk prostate, abdomena i PSA) za sve one koji u periodu od 15. novembra do 31. decembra 2018. ugovore UNIQA zdravstveno osiguranje.

  UNIQA #movember akciju podržali su i naši promoteri, proslavljeni vaterpolisti – Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Sava Ranđelović i Dušan Mandić.
  Zauzmite se i vi za muško zdravlje, pomozite nam da prenesemo ovu važnu poruku svim nama dragim muškarcima.

  Informacije u vezi sa ovom akcijom, kao i programima UNIQA zdravstvenog osiguranja, možete dobiti u svim UNIQA poslovnicama ili pozivom na broj UNIQA Kontakt centra: 011/2024100.

  Srećan #movember!