UNIQA za mlade Srbije - UNIQA osiguranje tr?id=678113522647341&ev=PageView&noscript=1 UNIQA za mlade Srbije - UNIQA osiguranje
  • Kažu da nada za bolje sutra leži u mladosti. Upravo zbog toga, naša kompanija aktivno učestvuje u projektima koji osnažuju mlade u Srbiji da izgrade sigurnu budućnost za sebe, ali i svakoga od nas.

    UNIQA je partner programa Putujmo u Evropu koji pomaže da 50 naših najuspešnijih studenata svake godine upozna najbolje od Starog kontinenta. Kroz ovaj projekat do sada je prošlo više od 500 mladih iz Srbije.

    Uz našu podršku, pobednici konkursa austrijskog Evropskog foruma Alpbah iz Srbije, posetili su ovu prestižnu manifestaciju, popularno nazvanu i Davos za mlade intelektualce. Forum je jedna od najuglednijih evropskih interdisciplinarnih konferencija. Svake godine okupi oko četiri hiljade učesnika iz više od 70 zemalja - Nobelovaca, uvaženih profesora, eksperata, istaknutih političara i najperspektivnijih mladih ljudi...

    U želji  da ohrabri i osnovne škole da krenu u korak sa najnovijim trendovima u obrazovanju, UNIQA je u saradnji sa Fondom B92 učestvovala u akciji KODigranje. Kupovinom mBOT robota, naša kompanija je učenicima obezbedila pomoć pri savladavanju programiranja, robotike i informatike.

    alt text