Za sportski duh Srbije - UNIQA osiguranje tr?id=678113522647341&ev=PageView&noscript=1 Za sportski duh Srbije - UNIQA osiguranje
 • UNIQA je godinama unazad zvanično osiguranje, prijatelj i partner naših Delfina - vaterpolo tima Srbije. Nakon Evropskog prvenstva u Beogradu, Svetskog u Budimpešti, Olimpijskih igara u Riju i Evropskog prvenstva u Barseloni, nastavljamo saradnju do novih uspeha i pobeda. Podržali smo i osigurali završni turnir Svetske lige, sportski spektakl koji je na beogradskom Tašmajdanu ujedinio osam najboljih vaterpolo reprezentacija u istom cilju – pobedi i jednoj vizi za Olimpijske igre u Tokiju.

  Svoje nove promotere Andriju Prlainovića, Milana Aleksića, Savu Ranđelovića i Dušana Mandića odabrali smo upravo iz redova naše vaterpolo reprezentacije. Ovi vrhunski sportisti, baš kao i mi, rade ono što vole. Posvećeni su jedan drugom i vođeni zajedničkim ciljem. Ogromna ljubav koju ulažu u svaki trening, svaki meč, čine da pobede dolaze prirodno i zasluženo. Vrednosti koje delimo bile su i osnovni kriterijum za odabir naših novih brend ambasadora i još jedan korak na putu strateškog opredeljenja da podržimo naš najtrofejniji nacionalni sport.

  UNIQA je tradicionalno sponzor i zvanično osiguranje najznačajnijih sportskih manifestacija u prestonici - Beogradskog i Dečijeg maratona.

  Podržali smo i dve manifestacije za  sve generacije koje promovišu zdrave navike, fizičku aktivnost i prevenciju – Beogradskog polumaratona i pirotskog Tigar Tyres porodičnog dana zdravlja i bezbednosti.

  Doprinos nacionalnom sportu i sportistima naša kompanija je pružila i kroz saradnju sa Olimpijskim komitetom Srbije, Fondacijom Nataše Kovačević i Specijalnom olimpijadom Srbije.

   


  Dečiji maraton

   

  alt text alt text

  Maraton

  alt text alt text
  alt text alt text

  Olimpijski komitet Srbije

  alt text alt text

  Saradnja sa Fondacijom Nataša Kovačević 

  alt text alt text