Za sportski duh Srbije - UNIQA osiguranje tr?id=678113522647341&ev=PageView&noscript=1 Za sportski duh Srbije - UNIQA osiguranje
 • UNIQA je godinama unazad zvanično osiguranje, prijatelj i partner naših zlatnih Delfina - vaterpolo tima Srbije. Nakon Evropskog prvenstva u Beogradu, Svetskog u Budimpešti, Olimpijskih igara u Riju i Evropskog prvenstva u Barseloni, nastavljamo saradnju do novih uspeha i pobeda.

  Svoje nove promotere Andriju Prlainovića, Milana Aleksića, Savu Ranđelovića i Dušana Mandića odabrali smo upravo iz redova naše vaterpolo reprezentacije. Ovi vrhunski sportisti, baš kao i mi, rade ono što vole. Posvećeni su jedan drugom i vođeni zajedničkim ciljem. Ogromna ljubav koju ulažu u svaki trening, svaki meč, čine da pobede dolaze prirodno i zasluženo. Vrednosti koje delimo bile su i osnovni kriterijum za odabir naših novih brend ambasadora i još jedan korak na putu strateškog opredeljenja da podržimo naš najtrofejniji nacionalni sport.

  UNIQA je tradicionalno sponzor i zvanično osiguranje najznačajnijih sportskih manifestacija u prestonici - Beogradskog i Dečijeg maratona.

  Podršku nacionalnom sportu i sportistima naša kompanija je pružila i kroz saradnju sa Olimpijskim komitetom Srbije, Fondacijom Nataše Kovačević i Specijalnom olimpijadom Srbije.

   

  Dečiji maraton

  alt text alt text

  Maraton

  alt text alt text
  alt text alt text

  Olimpijski komitet Srbije

  alt text alt text

  Saradnja sa Fondacijom Nataša Kovačević 

  alt text alt text