pošalji teovu stranu | štampajte ovu stranu

Osigurajte ekskluzivni status!

Postanite generalni zastupnik UNIQA osiguranja.

UNIQA grupa je u Srbiji za svega pet godina postala prepoznatljiv simbol stabilnog, kvalitetnog i inovativnog poslovanja. Ove godine smo napravili prekretnicu u razvoju naše kompanije, ali i čitavog tržišta osiguranja.
 
Koncept EKSKLUZIVNIH AGENCIJA je potpuno nov način prodaje koji pod okriljem i brendom UNIQA osiguranja, udružujući internacionalno znanje sa neophodnim lokalnim iskustvom, kroz jedinstvenu inicijativu afirmiše privatan i porodični biznis u Srbiji.
Pozivamo sve prave preduzetnike da se pridruže ekskluzivnoj mreži AGENCIJA ZA EKSKLUZIVNO ZASTUPANJE, kojima smo omogućili da kroz samostalno poslovanje vrše ekskluzivnu prodaju svih naših proizvoda, uz snažnu podršku i korišćenje prepoznatljivog imena kompanije UNIQA.

Ovo je UNIQAtna ponuda na našem tržištu.
Da li ste i Vi takvi?

Ovde možete preuzeti prijavni formular za otvaranje agencije za ekskluzivno zastupanje UNIQA osiguranja.

Uputstvo za elektronsko popunjavanje i slanje formulara:

Snimite formular na Vaš kompjuter, nakon čega možete da ga popunite i sačuvate. Popunjenu formular pošaljite na e-mail: ivana.mladenovic@uniqa.rs

Napomena: da biste mogli da sačuvate ili odštampate popunjenu prijavu štete u elektronskoj formi, potrebno je da preuzmete besplatno Adobe Reader i instalirate ga.

Kontakt osoba:

Ivana Mladenović
Stručni saradnik za podršku razvoja prodaje
Telefon: 011/ 20 24 100, 066/ 88 19 335
E-mail: ivana.mladenovic@uniqa.rs

pošalji teovu stranu | štampajte ovu stranu